Om

Vil du oppnå digital suksess med innholdet ditt?

Vi har gleden av å invitere til gratis formiddagseminar med flinke foredragsholdere, standup og faglig innputt.

Alle snakker om innhold og viktigheten av dette. Vi lever i en tid som er i konstant endring, der tradisjonelle og moderne kanaler smelter sammen. Det er viktigere enn noen gang å tenke strategisk rundt innhold, som er kjernen den digitale transformasjonen. Likevel oppleves godt innhold fortsatt som en mangelvare. Hvorfor er det så vanskelig? Hva skiller de som lykkes digitalt og klarer å engasjere?

Vi har samlet eksperter på fagfeltet for å gi deg en formiddag med inspirerende foredrag som gir noen gode tips på hvordan du kan lykkes på den digitale arenaen. Enten om du ønsker å skrive bedre, lage engasjerende kampanjer, eller om du simpelthen ønsker å konvertere mer.

Vi serverer frokost fra kl 8.00, og selve programmet begynner kl 08.30.
Få med deg Master Class der du får en grundig gjennomgang av eZ sitt nye publiseringsverktøy som gjør det enkelt få jobbe med innhold, uavhening kanal. Vi gleder oss til å se deg der!

Program
Tirsdag 13.12.2016
Dag:

08:00 - 08:30

Dørene åpnes. Lett frokost og kaffe

08:30 - 08:45

Velkommen

08:45 - 09:15

Går språket til #hælvette i norske medier?

Opplev hva som skjer når Norges eneste tekstdoktor møter mediespråket. Sterke scener kan forekomme.
Christine Calvert er kursutvikler og foredragsholder med et stort lærerhjerte og masse kjærlighet til god tekst. Skriving og innholdsutvikling har vært hennes geskjeft i 25 år – tidligere som tekstforfatter i Power reklamebyrå, global webredaktør i DNV og «tekstevangelist» i BEKK. Hun driver firmaet Tekstdoktor og underviser på Westerdals ACT. Gjennom Tekstdoktor har hun motivert flere tusen kursdeltakere til en bedre tekstuell hverdag.
Christine Calvert,
Tekstdoktor,
Tekstdoktor, Norge.
09:15 - 09:45

Ali Kaffe fylte Rockefeller med kjærlighet, kaffe og musikk

Få innblikk i hvordan du lager kreative kampanjer som engasjerer uavhenig av kanal. GRUFFIFY startet som en konkurranse på nett hvor folk kunne synge og mikse sin egen ALI Kaffe låt. 7. oktober fylte Naug ... les mer
Alf Gunnar S. Nilsen leder et av Norges mest kreative og spennende reklamebyrå, Naug & Venner. Han har over 13 års erfaring fra media- og reklamebransjen.
Alf Gunnar S. Nilsen
Daglig leder,
Naug & Venner
09:45 - 10:00

Kaffepause

10:00 - 10:30

12 tips til hvordan du kan øke konverteringer og selge via Facebook

Lær hvordan du kan utnytte mulighetene og skape lønnsomhet på Facebook. Få konkrete tips og eksempler på hvordan du kan øke konverteringer slik at sjefen din blir glad!
Takin Kroop er en av Norges beste på Facebook. Han har de siste syv årene jobbet med markedsføring for Facebook for kunder som Telenor, Viasat, Norwegian, DNB, Telia, Canon og Nordic Choice Hotels på hvordan de kan utnytte mulighetene i de digitale plattformene for å skape lønnsomhet.
Takin Kroop,
Digital rådgiver,
Iteo
10:30 - 10:50

Oppskriften til digital suksess?

Brukere i dag engasjere seg digitalt på et hav av plattformer, kanaler og enheter. Hva kjennetegner bedriftene som klarer å møte brukernes behov i de ulike kanalene? Få konkrete eksempler på hvordan suksessfulle ... les mer
Camilla Unger,
Sales Team Leader Norway,
eZ Systems
11:00 - 11:20

Standup

11:20 - 12:20

Lunsj for Master Class-deltakere

12:20 - 13:20

Master Class for redaktører og markedsførere

Du bruker kanskje eZ Publish i dag? Eller er på jakt etter et nytt CMS? På Master Class får du en grundig gjennomgang av eZ sitt nye publiseringsverktøy som gjør det enkelt for redaktører og markedsførere ... les mer
Dag:

Arrangører

Foredragsholdere

Takin Kroop,
Digital rådgiver,
Iteo
Camilla Unger,
Sales Team Leader Norway,
eZ Systems
Alf Gunnar S. Nilsen
Daglig leder,
Naug & Venner
Christine Calvert,
Tekstdoktor,
Tekstdoktor, Norge.

Sponsorer